مهلت ارسال چکیده مقاله در دومین کنفرانس بین المللی گل محمدی تا سوم آبان تمدید شد

رئیس اتحادیه انجمنهای گیاهان دارویی کشور و دبیر علمی کنفرانس بین‌المللی گل محمدی از تمدید مهلت ارسال چکیده مقالات به این کنفرانس تا سوم آبان ماه امسال خبر داد.

دکتر محمدباقر رضایی گفت: تاکنون بیش از 50 چکیده از ایران و سایر کشورها به دبیرخانه کنفرانس https://icrd.kashanu.ac.ir/en ارسال شده و با توجه به درخواست متقاضیان شرکت در کنفرانس، مهلت ارسال چکیده‌ها به مدت 10 روز یعنی تا 3 آبان تمدید شده است.

وی همچنین از ارائه تعدادی سخنرانی کلیدی توسط اساتید مدعو از کشورهای فرانسه، ترکیه و انگلیس در این کنفرانس خبر داد.

وی با اشاره به برگزاری کنفرانسهای متعدد ملی و بین المللی در استانهای مختلف توسط این اتحادیه افزود: دومین کنفرانس بین‌المللی گل محمدی با عنوان:  Rosa damascena 2019، با همکاری دانشگاه کاشان و با حمایت معنوی دانشگاههای تهران، ارومیه، لرستان، کردستان و زنجان، 22 تا 24 آبان سال جاری در پژوهشکده اسانس‌های طبیعی دانشگاه کاشان در قمصر برگزار می شود.

انعکاس خبر در رسانه ها:

خبرگزاری صدا وسیما

کلید واژه ها: کنفرانس بین المللی گل محمدی دومین کنفرانس بین المللی گل محمدی دانشگاه کاشان پژوهشکده اسانس های طبیعی قمصر

ژاله احمدی ۱۱ آبان ۱۳۹۸ | ۰۹:۰۶
با سلام من مقاله ارسال کردم و پذیرفته شده یه ادرس لینک بهم دادن برای پرداخت هزینه ولی متاسفانه چیزی در اون نمی بینم میشه یه شماره حساب بدین برای پرداخت؟
پاسخ مدیر سایت ۲۰ آبان ۱۳۹۸ | ۱۱:۲۹

باسلام.مشکلی مشاهده نشد ، برای کسب اطلاعات بیشتر میتوانید با شماره 55751990 031  تماس حاصل فرمایید.