همایش استانی نانو تکنولوژی در دانشگاه کاشان برگزار شد

۲۲ اردیبهشت ۱۳۸۹ | ۱۳:۵۶ کد : ۱۰۲۸ اخبار دانشگاه

سومین همایش استانی دانش آموزی نانو تکنولوژی در دانشگاه کاشان برگزار شد.

رئیس پژوهشکده فناوری نانو وزارت دفاع و نخبه نانوی کشور، در این همایش گفت: علوم فناوری نانو از مهمترین موارد برای پیشرفت کشور در تمامی ابعاد است.

دکتر حنیف کازرونی افزود: از این فناوری می‌توان در صنایع دفاعی، کشاورزی، زیست محیطی، نساجی و پزشکی استفاده کرد و تحولات شگرفی را بر جای گذاشت.

وی، برگزاری این همایش‌ها را برای ارتقاء سطح توانمندی‌ها و آشناسازی دانش آموزان با آخرین دستاوردهای علم فناوری نانو لازم دانست.

رئیس پژوهش‌سرای دانش‌آموزی آموزش و پرورش کاشان هم هدف از برگزاری این همایش را، ارتقاء استعدادها و توانمندی‌های دانش آموزان، استفاده از تجربیات یکدیگر ذکر کرد.

ارائه مقالات برتر راه یافته در این جشنواره و برگزاری نمایشگاه فناوری نانو از جمله برنامه های این همایش بود.

در این همایش بیش از 200 نفر از دانش آموزان دختر و پسر پژوهش‌سراهای  منطقه 20 استان اصفهان شرکت داشتند.

در این جشنواره از 120 اثر 67 اثر به صورت وبلاگ دو شعر 9 ماکت و مابقی به صورت مقاله به این جشنواره راه یافت.