همایش بزرگداشت روز جهانی معمار در دانشگاه کاشان برگزار می‌شود

۰۴ آبان ۱۳۸۸ | ۱۴:۱۱ کد : ۸۵۱

دبیر ستاد بزرگداشت روز جهانی معمار گفت: همایش بزرگداشت روز جهانی معمار سه‌شنبه 12/8/88 در سالن اجتماعات دانشکده معماری و هنر دانشگاه کاشان برگزار می‌شود.

مهندس بابک عالمی افزود: با توجه به عضویت جمهوری اسلامی ایران در اتحادیه بین‌المللی معماران «UIA» دانشگاه کاشان با همکاری بنیاد علمی و پژوهشی معماری و شهرسازی ایران این همایش را برگزار می‌کند.

وی گفت: در این همایش یک روزه متخصصین، مسئولان و علاقمندان معماری از سراسر کشور شرکت می‌کنند و با توجه به گستره و پیشینه تاریخی شهر کاشان و وجود فضاهای معماری و معماران به نام و گمنام در این شهر، میزبانی همایش در کاشان جلوه‌ای خاص خواهد داشت.

یادآور می‌شود مصاحبه مطبوعاتی مهندس عالمی درباره این همایش روز سه‌شنبه 5/7/88 ساعت 10:45 در سالن کنفرانس دفتر ریاست دانشگاه کاشان برگزار می‌گردد.