تیم علوم ریاضی قهرمان مسابقات لیگ فوتسال اساتید دانشگاه شد

۰۷ خرداد ۱۳۹۶ | ۰۸:۲۶ کد : ۶۸۸۰ اخبار دانشگاه
تیم علوم ریاضی قهرمان مسابقات لیگ فوتسال اساتید دانشگاه شد

مدیر تربیت بدنی دانشگاه کاشان از قهرمانی تیم دانشکده علوم ریاضی در مسابقات لیگ فوتسال اساتید سال 95-96 (جام شهدای مدافع حرم) این دانشگاه  خبر داد.

محمد رمضانی علوی با اشاره به اینکه این مسابقات از بهمن ماه  همزمان با دهه مبارک فجر آغاز شد؛ و تا خرداد ماه با برگزاری 29 بازی به طول انجامید افزود: در این دوره از مسابقات تیمهای علوم ریاضی، مهندسین جوان، علوم انسانی، ادبیات، شیمی فیزیک و نانو حضور داشتند که تیم های علوم ریاضی، مهندسین جوان وعلوم انسانی به ترتیب موفق به کسب مقام اول تا سوم مسابقات شدند.

وی اظهار داشت: در فینال این مسابقات طی یک بازی حساس ومهیج بین دوتیم علوم ریاضی ومهندسین جوان در پایان وقت قانونی با نتیجه مساوی یک بر یک پایان یافت. در ضربات پنالتی بعد زدن 13 ضربه برای هرکدام از تیم ها، تیم علوم ریاضی موفق شد عنوان قهرمانی این دوره از مسابقات را از ان خود کند. و  در دیدار رده بندی تیم علوم انسانی موفق شد با نتیجه دوبر یک  تیم ادبیات را شکست دهد وعنوان سومی این مسابقات را کسب نماید.

وی هدف از برگزاری این مسابقات را توسعه فرهنگ ورزش و زنده نگه داشتن یاد وخاطره شهدای مدافع حرم و همدلی و همسویی اساتید وایجاد شور ونشاط در بین این عزیزان عنوان کرد.

مدیر تربیت بدنی دانشگاه کاشان  ابراز امیدواری کرد: طبق سند چشم انداز دانشگاه جهت پیشبرد اهداف در  ورزش قهرمانی در سالهای آتی با مشارکت بیشتر اساتید و حمایت بیشتر مسئولین دانشگاه از ورزش اساتید شاهد پیشرفت امر ورزش در بین آحاد دانشگاه باشیم.

اعضای تیم قهرمان:

تیم علوم ریاضی  متشکل از آقایان دکتر: غلامحسین فتح تبار، مجتبی بهرامیان، علی اصغر رضایی، وحید پیرهادی ، داوود پورسینا، حسین اشراقی ، مصطفی داوطلب، سعید آ سعیدی بود.

اعضای تیم دوم مهندسین جوان را آقایان دکتر : محمود عباسی، سید محمد رضویان، علی عالی انوری، علیرضا پاچناری، مجید سبز پوشان ، ابراهیم نعمتی لای، علی میرزایی و  عباس صادق زاده تشکیل دادند.

تیم سوم علوم انسانی متشکل از آقایان دکتر: کیوان شریف مرادی، سعید حلاج باشی، جواد نعمتی، سید احمد مدنی، حمید رحیمی، بهزاد ساکی، اصغر جعفری و آقای حسین یثربی نژاد بود.