مسابقه کتابخوانی علم، کارآفرینی و اشتغال برگزار شد

۰۲ خرداد ۱۳۹۶ | ۱۶:۱۶ کد : ۶۸۶۸ اخبار دانشگاه

رئیس مرکز کارآفرینی دانشگاه کاشان گفت: مسابقه کتابخوانی "ای کاش وقتی 20 ساله بودم می دانستم" نوشته خانم تینا سیلینگ مدیر اجرایی مرکز کارآفرینی دانشگاه استنفورد روز دوشنبه اول خردادماه در دانشگاه کاشان برگزار گردید.

مهندس داوود حسنعلیان هدف از برگزاری این مسابقه را آشنایی دانشجویان با روش ها و متدهای نوین خلاقیت، نوآوری و کارآفرینی ذکر کرد و اظهار داشت: جهت تبدیل شدن به دانشگاه پیشرو می بایست ضمن برگزاری مستمر مسابقات با موضوعات، کتب و  آخرین انتشارات دانشگاه های پیشرفته، دانشجویان با اصول نوین فناوری آشنا شوند.

وی خاطر نشان کرد: در این مسابقه، آقای حسام عرب صادق آبادی حائز رتبه اول و خانم ها مرضیه جعفری، مریم فریدی و سمانه کتابی امتیاز همسان، هرسه حائز رتبه دوم شدند که به رسم یادبود جوایزی تقدیم آن ها شد..  ​