پیام وزیر محترم علوم، تحقیقات و فناوری به مناسبت برگزاری موفقیت آمیز دوازدهمین دوره انتخابات ریاست جمهوری

۳۱ اردیبهشت ۱۳۹۶ | ۱۱:۱۵ کد : ۶۸۵۵ اخبار دانشگاه

استادان فرهیخته

دانشجویان عزیز

وهمکاران گرامی

خداوند بزرگ و بخشنده بخشایشگر را صمیمانه وخاضعانه سپاس می گوییم که به مدد دستاوردهای شکوهمند نظام جمهوری اسلامی وحاکمیت مردم سالاری دینی در کشور، هرروز شاهد خلق صحنه های بسیار مهم واساسی فرهنگی،اجتماعی وسیاسی در ایران عزیز مان هستیم.

میدان حضور وخلق حماسه بی نظیر دوازدهمین  دوره انتخاب ریاست جمهوری وپنجمین دوره انتخابات  اعضای  شورا های  شهر و روستا یکی از بهترین برگ های افتخار و مباهات ملی ماست  که در آخرین روز های اردیبهشت رقم خورد  وباعث  تعالی  وعظمت ایران  در عرصه های داخلی  وبین المللی  گردید.

بی گمان حضور موثر وهوشمندانه دانشگاهیان کشور، ایفای نقش بسیار مهم وروشنگرانه در ایجاد نشاط وافزایش مشارکت اجتماعی –سیاسی  وتبیین مواضع اصولی  برای مردم شریف  جای تقدیر و امتنان فراوان  دارد. این حضور وهمراهی متعهدانه وآگاهی بخش، از حسن اعتماد ملت بزرگ ما به جامعه ارجمند دانشگاهی و استادان فرزانه وهمچنین امید به آینده جوانان خویش نشان دارد. مردم هوشمند وخردورز ایران اسلامی در این انتخابات  اقتدار ملی وعزت  بین المللی جمهوری  اسلامی  ایران عزیز را با تدبیر و امید به درخشش کشور در حوزه های علمی، اقتصادی، فرهنگی وسیاسی  تضمین  کردند.

این باور قلبی  ماست  که انتخابات در ایران  نشانه عینی  وعملی  مردم سالاری  دینی  است  وشرکت  در این صحنه های غرور آفرین ، حق تعیین  سرنوشت  امروز خود ونسل  های  آینده از  طریق رای دادن وانتخابی آگاهانه در عمل  به  استیفای حقوق  شهر وندی ،شرکت  فعال در  انتخابات عمل  به منویات  مقام معظم رهبری هست که بارها وبارها بر حضور حداکثری  مردم  همیشه در صحنه  ایران  تاکید فرموده اند و انتخاب عالی ترین  مقام  اجرایی  کشور با پشتوانه ملت، سبب تقویت برنامه  های  دولت  تدبیر وامید  خواهد شد.

اینجانب با سپاسگزاری از پیشگاه پروردگار حکیم ومهربان ، لازم می دانم  ضمن تبریک این حضوروحماسه ملی  به مردم شریف ایران، از شما نخبگان وفرهیختگان  صمیمانه تشکر و قدر دانی نمایم. امیدوارم دولت پر تلاش و رییس محترم جمهوری با بهره مندی  از دانش و توان علمی و عملی دانشگاهیان، زمینه  تحقق خدمت  رسانی  برخاسته از علم واندیشه، عقلانیت وبرنامه ریزی  را فراهم نماید.

محمد فرهادی

30اردیبهشت 1396