پیام رئیس دانشگاه کاشان برای حضور گسترده در انتخابات

۲۶ اردیبهشت ۱۳۹۶ | ۰۹:۰۰ کد : ۶۸۴۰ اخبار دانشگاه
پیام رئیس دانشگاه کاشان برای حضور گسترده در انتخابات

انتخابات نماد مشارکت عملی مردم در تعیین مسیر حرکت یک کشور است. در این عرصه عمومی است که همه شهروندان به یک اندازه می توانند در تعیین خط مشی کلی یک ملت نقش آفرینی داشته باشند.

بی شک آنچه نظام اسلامی ما را از گزند آسیب های داخلی و خارجی مصون می دارد مشارکت پرشور و حداکثری مردم در صحنه های مختلف از جمله حضور در پای صندوق های رأی است.

انتخابات دوازدهمین دوره ریاست جمهوری و پنجمین دوره شوراهای اسلامی شهر و روستا می تواند تجلیگاه به ثمر نشستن اراده و عزم مردم برای انتخابات نحوه مدیریت کلان و منطقه ای باشد.

یقینا ملت بزرگ ایران در این عرصه مهم و آزمون خطیر نیز به مانند دیگر عرصه ها با حضور و شوری مثال زدنی برگ زرینی دیگر در تاریخ افتخارات این انقلاب رقم خواهند زد.

به نوبه خود از همه ملت بزرگ ایران به ویژه جامعه دانشگاهی و به خصوص دانشگاهیان این مرکز علمی می خواهم حضور در پای صندوق های رأی را به عنوان وظیفه ای شرعی و مسئولیتی اجتماعی بر خود لازم بدانند و با این اقدام تداوم شکوفایی و تعالی این مرز و بوم را میسر سازند.

دکتر عباس زراعت