برگزاری کارگاه سواد رسانه‌ای حوزه علوم اسلامی دانشگاهیان

۲۵ اردیبهشت ۱۳۹۶ | ۱۲:۴۳ کد : ۶۸۳۹ اخبار دانشگاه
برگزاری کارگاه سواد رسانه‌ای حوزه علوم اسلامی دانشگاهیان

کارگاه سواد رسانه‌ای با حضور اساتید دعوت شده از موسسه هنر و رسانه آیینه تهران و معرفت جویان حوزه علوم اسلامی دانشگاهیان کاشان برگزار شد.

به گزارش خبرنگار واحد اطلاع رسانی حوزه علوم اسلامی دانشگاهیان ،این کارگاه به منظور تربیت معلم کتاب تفکر و سواد رسانه ای پایه دهم به شیوه‌ای کاملاً عملی و علمی در طی سه روز می پردازد .

مدیر حوزه علوم اسلامی دانشگاهیان کاشان افزود: کارگاه تربیت معلم سوادرسانه به همت و پیگیری های کارگروه سواد رسانه ای حوزه علوم اسلامی و طی سه جلسه در روزهای یکشنبه 24  اردیبهشت و سه شنبه 26 و یکشنبه 31 اردیبهشت ماه برگزار می شود

حجت الاسلام ابن علی همچنین گفت: در جلسه نخست، محمدصادق باطنی ، از مدرسان حوزه سواد رسانه‌ای از موسسه هنر و رسانه آیینه تهران به تدریس فصول ابتدایی کتاب در قالب یک کارگاهی آموزشی پرداخت و جلسات بعدی اساتید آقایان رضایی و حق پناه مباحث مربوط به سواد رسانه ای را ارائه خواهند کرد.

این جلسات با حضور 23 نفر از دانشجویان ومعرفت جویان علاقمند به مباحث سواد رسانه ای در آمفی تئاتر دانشکده زبان وادبیات خارجه برگزار می شود.