همکاری علمی پژوهشکده انرژی دانشگاه کاشان و شرکت تحقیق، طراحی و تولید موتور ایران خودرو (ایپکو)

۰۲ اردیبهشت ۱۳۹۶ | ۰۹:۰۹ کد : ۶۷۴۶ اخبار دانشگاه

رییس پژوهشکده انرژی از همکاری مشترک این پژوهشکده با شرکت تحقیق، طراحی و تولید موتور ایران خودرو (ایپکو) در تحقیق و توسعه در فن آوریهای نوین موتور خبر داد.

دکتر سعید گلابی افزود: در تشریح تازه ترین همکاری در قالب انجام پایان نامه کارشناسی ارشد توسط دانشجوی رشته مهندسی سیستمهای انرژی با عنوان "بررسی عددی و تجربی سامانه خنک کاری هوشمند موتور احتراق داخلی EF7  با اعمال روش­های هوشمند مدیریت حرارتی" و تحت راهنمایی آقای دکتر محمد نظیفی فرد عضو هیات علمی پژوهشکده انرژی با موفقیت به پایان رسیده و نتایج کاربردی آن در اختیار ایپکو قرار گرفته است.

لازم به ذکر است ایپکو تنها مرکز تخصصی تحقیق و توسعه موتورهای احتراق داخلی در کشور بوده و متعلق به گروه صنعتی ایران خودرو است.”