برگزاری مسابقات ورزشی دهه مبارک فجر بین کارکنان دانشگاه کاشان

۲۵ اسفند ۱۳۹۵ | ۰۹:۱۸ کد : ۶۶۸۷ اخبار دانشگاه
برگزاری مسابقات ورزشی دهه مبارک فجر بین کارکنان دانشگاه کاشان

مدیرتربیت بدنی دانشگاه کاشان از پایان مسابقات ورزشی دهه مبارک فجر کارکنان آقا وخانم دانشگاه خبر داد.

محمد رمضانی علوی گفت: این دوره از مسابقات با استقبال  بیش از 80  نفری کارکنان دانشگاه از بهمن ماه همزمان با دهه مبارک فجر آغاز و تا هفته سوم اسفند ماه به طول انجامید.

وی افزود:  این مسابقات در پنج رشته ورزشی فوتبال دستی، تنیس روی میز، شنا، دارت و تیروکمان برای آقایان و دو رشته تیراندازی باتفنگ و دارت بین خانم ها برگزار گردید.

مدیر تربیت بدنی دانشگاه با اشاره به اینکه اکثر رشته های در نظر گرفته شده نیاز به مهارت ورزشی زیادی نداشت، هدف از برگزاری این مسابقات را  افزایش مشارکت همکاران در فعالیت های ورزشی، همگانی نمودن ورزش بین کارکنان دانشگاه و بهبود بهداشت روانی و سلامت جسمانی عنوان کرد.

نتایج مسابقات در سایت مدیریت تربیت بدنی msport.kashanu.ac.ir قابل مشاهده می باشد.