اعزام بیش از ۲۰۰ نفر از دانشجویان و دانشگاهیان دانشگاه کاشان به اردوی راهیان نور

۲۴ اسفند ۱۳۹۵ | ۱۰:۳۶ کد : ۶۶۸۶ اخبار دانشگاه

مسئول بسیج دانشجویی دانشگاه کاشان گفت: بیش از 200 نفر از دانشجویان و دانشگاهیان این دانشگاه به اردوی راهیان نور اعزام شدند.

سعید منصوربیگی اظهار داشت: اردوی راهیان نور1395 دانشگاه کاشان به همت قرارگاه راهیان نور بسیج دانشجویی دانشگاه کاشان، با نام "سجده گاهی به وسعت آسمان"  و با شعار "ما تا آخر ایستاده ایم" به مدت 5 روز از تاریخ هیجدهم تا بیست و دوم اسفند ماه جاری برگزار گردید.

وی افزود: در این اردو دانشجویان و دانشگاهیان دانشگاه از مناطق عملیاتی  و یادمان های جنوب کشور از جمله: دوکوهه، فکه، معراج الشهدای محمودوند، هویزه، پاسگاه زید، طلائیه، اروندکنار، یادمان شهید تندگویان و شهید شاهرخ، نهر خین، شلمچه و ... بازدید کردند.

وی خاطر نشان کرد: روایتگری، زیارت دسته جمعی، توزیع بسته های فرهنگی، پخش فیلم و کلیپ، برگزاری مسابقات فرهنگی هنری، برگزاری حلقه های مباحثاتی، سخنرانی مبلغین حول موضوعات و مشکلات فرهنگی، اجرای طرح دوست شهید، قرائت شعر همخوانی و ... برخی از برنامه های متعدد فرهنگی اجرا شده در این اردو بود