دانشگاه کاشان جزء ۱۰ دانشگاه برتر کشور در نظام رتبه‌بندی ISC قرار گرفت

۲۳ اسفند ۱۳۹۵ | ۰۸:۳۵ کد : ۶۶۸۰ اخبار دانشگاه دستاورد و افتخارات دانشگاه
رییس دانشگاه کاشان گفت: دانشگاه کاشان در بین ۱۰ دانشگاه برتر کشور قرار گرفت.
دانشگاه کاشان جزء ۱۰ دانشگاه برتر کشور در نظام رتبه‌بندی ISC قرار گرفت

رییس دانشگاه کاشان گفت: دانشگاه کاشان در بین 10 دانشگاه برتر کشور قرار گرفت.

دکتر عباس زراعت اظهار داشت: بر اساس اعلام پایگاه استنادی علوم جهان اسلام، گروه رتبه بندی دانشگاه ها و موسسات پژوهشی کشور برای ششمین سال متوالی دانشگاه ها و موسسات پژوهشی را به صورت رسمی بر اساس شاخص ها و معیار های مصوب ششمین نشست فوق العاده وزاری آموزش عالی کشورهای اسلامی رتبه بندی نمود

وی افزود: پایگاه استنادی علوم جهان اسلام 159 دانشگاه و موسسه پژوهشی دولتی در کشور را توسط 26 شاخص در قالب 5 معیار کلی پژوهش، آموزش، وجهه بین المللی، تسهیلات- امکانات و فعالیت های اجتماعی-اقتصادی و صنعتی مورد رتبه بندی قرار داده است.

وی اظهار داشت: 72 دانشگاه از دانشگاه های جامع کشور در رتبه بندی سال 95-1394 حضور داشته اند که این تعداد در سال گذشته برابر با 63 مورد بوده است. دانشگاه های تهران ، تربیت مدرس، دانشگاه شیراز، دانشگاه فردوسی مشهد، دانشگاه تبریز، دانشگاه شهید بهشتی، دانشگاه اصفهان، دانشگاه تحصیلات تکمیلی علوم پایه زنجان، دانشگاه بوعلی سینا و دانشگاه کاشان به ترتیب در جایگاه های اول تا دهم جدول قرارگرفته اند.

امید ۲۳ اسفند ۱۳۹۵ | ۱۰:۴۸
تبریک به همه دانشگاهیان عزیز
حیاتی ۲۷ اسفند ۱۳۹۵ | ۰۱:۲۴
با سلام و احترام، اسامی دانشگاه های معروفی مانند شریف، امیرکبیر، علم و صنعت، صنعتی اصفهان و غیره در جدول مشاهده نمی شود. علت چیست؟ با تشکر