دکتر صلواتی عضوهیات علمی دانشگاه کاشان مقام دوم نانو ایران را کسب کرد

۰۳ اسفند ۱۳۹۵ | ۱۰:۴۷ کد : ۶۶۲۸ اخبار دانشگاه دستاورد و افتخارات دانشگاه
در یازدهمین جشنواره برترین های فناوری نانو دکتر "مسعود صلواتی نیاسری" عضو هیأت علمی دانشکده شیمی دانشگاه کاشان مقام دوم نانو ایران را کسب کرد.
دکتر صلواتی عضوهیات علمی دانشگاه کاشان مقام دوم نانو ایران را کسب کرد

دکتر صلواتی در بین بیش از 5 هزار نفر از پژوهشگران و اعضای هیات علمی سراسر کشور در زمینه فناوری نانو که مورد ارزیابی قرار گرفتند به این موفقیت دست یافتند.

انتخاب این برترین ها بر اساس تعداد ثبت اختراعات داخلی و خارجی، انتشارات مقالات ISI، تعداد ارجاعات، انتشار مقاله در مجلات علمی و پژوهشی، تألیف کتاب و فرصت های مطالعاتی بوده است.

پروفسور صلواتی نیاسر استاد تمام و عضو هیات علمی پژوهشکده علوم و فناوری نانو دانشگاه کاشان است، عناوینی همچون دانشمند بین المللی در رشته مهندسی مواد، دانشمند بین المللی در رشته مهندسی شیمی، دانشمند بین المللی در رشته شیمی از جمله افتخارات وی است.

وی همچنین در جشنواره های قبلی 5 بار رتبه اول و 3 بار رتبه دوم را کسب کرده اند.

مجله ISI علمی پژوهشی Journal of Nanostructure in chemistry دکتر مسعود صلواتی نیاسر نیز در این جشنواره لوح تقدیر دریافت کرد.

در این جشنواره همچنین دانشگاه کاشان در بین دانشگاه ها و مؤسسات پژوهشی بعد از دانشگاه های تهران، صنعتی اصفهان، تربیت مدرس، شریف، صنعتی امیرکبیر رتبه ششم را در زمینه فناوری نانو کسب کرد.

یازدهمین جشنواره برترین های فناوری نانو  در تاریخ دوم اسفند ماه جاری در مرکز همایش های سازمان مدیریت صنعتی برگزار شد که در این مراسم «محققان»، «موسسات پژوهشی»، «مجلات ISI» و «طرح‌های نوآورانه» برتر در سال ۱۳۹۴ معرفی شدند.