نخستین دوره فن بازار در دانشگاه کاشان برگزار شد

۰۲ اسفند ۱۳۹۵ | ۱۳:۰۰ کد : ۶۶۲۶ اخبار دانشگاه
نخستین دوره فن بازار در دانشگاه کاشان برگزار شد

نخستین دوره  فن بازار منطقه فرهنگی کاشان در عصر شنبه 30 بهمن ماه با موضوع تولید محتوار دیجیتال با حضور ، معاون تجاری سازی شرکت مخابرات ایران، روسای اداره آموزش پرورش، شرکت مخابرات و اداره فرهنگ و ارشاد شهرستان کاشان و روسای انجمن پویا نمایی و فناوری اطلاعات استان قم در تالار آزادی دانشگاه کاشان برگزار شد.

مدیر فناوری و ارتباطات علمی دانشگاه کاشان گفت: فن بازار به معنای بازار فناوری، محلی برای مبادلات فناوری و هدایت و رونق بخشی به معاملات انتقال فناوری محسوب میشود.

دکتر علیرضا فرجی اظهار داشت: این فن بازار دانشگاه کاشان در بخش اول، سخنرانی شامل نحوه خرید محتوای دیجیتال توسط تجمیع کنندگان شرکت مخابرات ایران و پتانسیلهای منطقه کاشان در تولید محتوای دیجیتال  ودر بخش دوم مسابقه در چهار محور تولیدات رادیویی، چند رسانه ای و پویا نمایی، برنامه های تلفن همراه و بازیهای کامپیوتری و تلفن همراه برگزار شد.

معاون پژوهشی دانشگاه کاشان هدف از برگزاری این دوره را برقراری ارتباط میان اشخاص حقیقی و حقوقی  فعال در این زمینه با دانشگاهیان، شناسایی و معرفی توانمندیهای آنان به یکدیگر و سرمایه گذاران و تهیه زمینه ارتقا و بازار این صنعت دیجیتال به منظور تجاری سازی طرح های نو بیان کرد.

دکتر مجید منعم زاده افزود: در بخش مسابقه فن بازار حدود 200 اثر از طرف 65 شخص حقیقی و حقوقی منطقه فرهنگی کاشان دریافت شد که طی دو مرحله داوری حدود20 اثر برگزیده برای ارائه در مسابقه فن بازار انتخاب و ارائه گردید.

معاون پژوهشی و فناوری دانشگاه کاشان خاطر نشان کرد: پس از رقابت و ارائه طرح ها، آقایان قاسم ملاحسنی در زمینه پویا نمایی، محسن سلطانی (تولید برنامه تلفن همراه کمک شاعر)، مصطفی مزرعتی (پویا نمایی)،خانم نورا اسفندیاری(بازی سازی)، آقای امیری (تولید اثر رادیویی) به عنوان  نفرات اول تا پنجم این مسابقه انتخاب شدند که از طرف بنیاد نخبگان سعیدی به نفرات اول تا  سوم به ترتیب مبلغ 100 میلیون،70 میلیون و 50 میلیون ریال وام اهدا شد.