گشایش بازارچه خیریه دانشجویی در دانشگاه کاشان

۰۱ اسفند ۱۳۹۵ | ۱۴:۵۸ کد : ۶۶۲۴ اخبار دانشگاه
مدیر فرهنگی دانشگاه کاشان گفت: بازارچه خیریه دانشجویی با عنوان"با طعم مهربانی" به همت کانون دانشجویی هلال احمر دانشگاه در محل نمایشگاه دائمی این دانشگاه گشایش یافت.
گشایش بازارچه خیریه دانشجویی در دانشگاه کاشان

حجت الاسلام احمد شیخ زاده  افزود: در این بازارچه دانشجویان در حدود 15 غرفه، انواع دستاوردها و تولیدات دانشجویی  از قبیل هنرها و صنایع  دستی و سنتی، طراحی، گرافیک، خوشنویسی، کتاب، البسه و پوشاک، نرم افزارهای آموزشی، محصولات و صنایع غذایی، گل و گیاه، سرگرمی و شیرینی جات را ارائه نموده اند.

وی با بیان اینکه این نمایشگاه هرساله در آستانه عید نوروز به همت دانشجویان این دانشگاه ارائه می شود اظهار کرد: درآمد حاصل ازاین نمایشگاه صرف کمک به کودکان بی سرپرست، بد سرپرست، کودکان مبتلا به اوتیسم، ایدز و سرطانی می شود.

این نمایشگاه تا پایان هفته از ساعت 8 صبح تا 20 شب برای بازدید عموم دایر است