اطلاعیه ثبت نام دانشجویان فارغ التحصیل

۲۲ اردیبهشت ۱۳۹۵ | ۲۰:۲۲ کد : ۴۴۴۰ اطلاعیه ها
اطلاعیه ثبت نام دانشجویان فارغ التحصیل

اطلاعیه

قابل توجه کلیه دانشجویان :  فارغ التحصیل انتقالی مهمان انصرافی و ... جهت انجام تسویه حساب با دانشگاه پس از مراجعه حضوری به امور تسویه حساب واقع دراتاق شماره 221 طبقه اول سازمان مرکزی دانشگاه  (اداره کل آموزش دانشگاه)و یا تماس با شماره 55912187-031  به سایت   Pooya . kashanu.ac.ir مراجعه نموده و در سمت راست پرتال دانشجویی خود قسمت آموزش را انتخاب نموده و وضعیت  تسویه حساب  خود را مشاهده نمائید .

لازم به ذکر است دانشجویان گرامی باید با تمام واحدهای معرفی شده بصورت حضور ی و یا تلفنی تسویه حساب نموده و پس ازاتمام  تسویه کلیه واحدها جهت دریافت پرینت تسویه حساب به اتاق 221 طبقه اول سازمان مرکزی نمایند  .دانشجویان عزیز در صورت عدم دسترسی به اینترنت می توانند به یکی از سایتهای دانشکده های دانشگاه مراجعه نموده و از آخرین وضعیت تسویه حساب خود مطلع گردند .

با تشکر وآرزوی توفیق