|     |     |   ENGLISH
جمعه 1 بهمن 1395
  |     |

دانشگاه کاشان در رده مؤثرترین دانشگاه‌های جهان قرار گرفت

رئیس دانشگاه کاشان گفت: بر اساس اعلام اخیر پایگاه استنادی علوم جهان اسلام ISC، دانشگاه کاشان توانست در رده مؤثرترین دانشگاه‌های جهان قرار گیرد.

دکتر عباس زراعت اظهار داشت: بنا بر این گزارش، 30 دانشگاه از کشورجمهوری اسلامی ایران در میان یک درصد دانشگاه‌های برتر که دارای بیشترین میزان اثرگذاری بوده اند، قرار گرفتند.

وی افزود: در بین دانشگاه‌های جامع، نام ۱۲ دانشگاه از جمله دانشگاه‌های تهران، تربیت مدرس، شیراز، تبریز، فردوسی مشهد، رازی، بوعلی‌سینا، کاشان، یاسوج، شهید باهنر کرمان، ارومیه و سمنان به ترتیب اثرگذاری در این فهرست حاضر شده اند.

دکتر زراعت با اشاره به اینکه دانشگاه کاشان در تولیدات پژوهشی جزء 1% دانشگاههای جهان در یکی از رشته های تخصصی و در اصطلاح دانشگاه ISI است خاطر نشان کرد: میزان استنادها به انتشارات علمی از جمله شاخصهای ارتقاء علمی این دانشگاه بوده است.

يکشنبه 10 خرداد 1394  9:17:25

آخرين تاريخ بازديد : جمعه 1 بهمن 1395  1:32:22