کسب رتبه نخست آزمایشگاه مرکزی دانشگاه کاشان در بین آزمایشگاههای دانشگاه های کشور

۳۰ اردیبهشت ۱۳۹۶ | ۱۲:۴۳

رئیس آزمایشگاه مرکزی دانشگاه کاشان گفت: هر سال همزمان با سالروز تولد فیسلوف و دانشمند ایرانی جورجانی در روز 30 فروردین ماه به نام روز آزمایشگاه نامگذاری شده است که امسال همزمان با برگزاری دومین همایش رؤسای آزمایشگاه های مرکزی دانشگاه‌ها، مراکز پژوهشی و فناوری که در پژوهشگاه پلیمر و پتروشیمی ایران برگزار شد از برترین دانشگاه ها، مراکز پژوهشی و پژوهشگاه ها در حوزه آزمایشگاه های مرکزی تجلیل شد.

دکتر محسن بهپور با بیان اینکه وزارت علوم، تحقیقات و فناوری 131 آزمایشگاه را در دانشگاه ها و شهرک های علمی، تحقیقاتی زیر پوشش دارد افزود:هر سال از بین این دانشگاه ها بر اساس شاخص هایی شامل مدیریت آزمایشگاه، تعداد آزمایش های انجام شده، سرویس دهی مناسب، هزینه کرد اعتبارات در محل های مرتبط و ارسال گزارش آن، استقرار نرم افزار مدیریت آزمایشگاه مرکزی  و همکاری با شبکه آزمایشگاه علمی ایران(شاعا) امتیازدهی می شود و 10 آزمایشگاه مرکزی به عنوان آزمایشگاه مرکزی برتر انتخاب می شود که  دانشگاه کاشان از بین این دانشگاهها توانست رتبه نخست را کسب کند.

وی خاطر نشان کرد: آزمایشگاه مرکزی دانشگاه کاشان 248 آزمایش را تحت پوشش قرار می دهد و 60 درصد نمونه های دریافتی آن مربوط به مراکز صنعتی و دانشگاه های دیگر می باشد و درآمد سالیانه آن در حدود 6 میلیارد ریال است.

رئیس آزمایشگاه مرکزی دانشگاه کاشان از برنامه های آتی این آزمایشگاه را، افزایش تعداد آزمایش ها به 350 آزمایش ذکر کرد و افزود: سعی بر این است که سرویس دهی آزمایشگاه را گسترده تر و درآمدزایی خود را نزدیک به 10 میلیارد ریال در سال برسانیم.

دکتر بهپور در پایان اعلام نمود که آزمایشگاه مرکزی دانشگاه کاشان آماده هرگونه همکاری با مراکز صنعتی و آزمایشگاهی است.